benmari usulu cikolata nasil eritilir: büyük bir tencerenin icersine kücük ve yüksek boylu bir tencerede daha koyulur… büyük tencerenin icersine 1 bardak su dökülür gerekirse ilave edilir… kücük tencereye cikolata parcalari konur ve ocagin alti acilir, alttaki tenceredeki su kaynayinca cikoalatayi eriticektir, bir iki kasik sivi yag döküp karistirin… meyve cubuklarini erittigimiz cikolataya heryerini gelicek sekilde bulayalim, masamizin üzerine folye kagidi serelim üzerine cikolata cubuklarini koyup arzuya göre süsleme sekerleri ile süsleyelim… cikolatalarin donmasini bekliyelim… donduktan sonra ister pastalarin yaninda ister sade olarak servis yapilir… artik cocuklarin seve seve yiyecegi meyveler olucak :)) afiyet olsun…
arkadaslar buna tarif denilmez ama ben meyve yemeyen cocuklariniz icin fikir amacli size paylasmak istedim Schokoladenfondue malzemeler sevdiginiz mevsim meyveleri elma, kiwi, muz, cilek, mandalina… kuverture bitter cikolata Yapilisi: cikolatayi cukur bir tasin […]
Diese Website verwendet Cookies, damit wir dir die bestmögliche Benutzererfahrung bieten können. Cookie-Informationen werden in deinem Browser gespeichert und führen Funktionen aus, wie das Wiedererkennen von dir, wenn du auf unsere Website zurückkehrst, und hilft unserem Team zu verstehen, welche Abschnitte der Website für dich am interessantesten und nützlichsten sind.
Unbedingt notwendige Cookies
Unbedingt notwendige Cookies sollten jederzeit aktiviert sein, damit wir deine Einstellungen für die Cookie-Einstellungen speichern können.
Wenn du diesen Cookie deaktivierst, können wir die Einstellungen nicht speichern. Dies bedeutet, dass du jedes Mal, wenn du diese Website besuchst, die Cookies erneut aktivieren oder deaktivieren musst.
Hinterlasse jetzt einen Kommentar